careerphoto3.jpg

Upptäck en karriär som geo- och miljökonsult hos Golder

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna, kreativa personer som brinner för mark- och miljöfrågor och som vill utvecklas inom en global kunskapsorganisation.

Jobbportalen
I Golders jobbportal kan du söka till våra aktuella tjänster eller registrera en spontanansökan. Följ länken nedan. Du kan även följa oss på LinkedIn.

Gå till vår jobbportal.


Om Golder Associates

Golder Associates är en global medarbetarägd organisation med över 50 års erfarenhet inom miljö, jord, berg, vatten och naturresurser. Vi har en integritet och omsorg i vår rådgivning och verkar för kostnadseffektiva lösningar och en hållbar samhällsutveckling. Vi har en unik laganda och en vilja att gå ett steg längre i våra tekniska lösningar, vår service och våra relationer. Totalt är vi över 6500 medarbetare varav 130 arbetar på kontor i Stockholm, Göteborg och Luleå.

Följ oss på Facebook

På Facebook möter du våra medarbetare i deras vardag. Här berättar vi om spännande nyheter och projekt från hela världen. Besök oss på Facebook 


Fler tjänster på LinkedIn

På LinkedIn finner du alla våra tjänster från hela världen. Besök gärna Golder på LinkedIn för att veta mer om vad det innebär att jobba på Golder och fler lediga tjänster utanför Sverige.