image-5774.jpg

 

 

 

 

                            Ingenjörskonst för en
                   hållbar samhällsutveckling.

  

Välkommen till Golder Associates i Sverige

Sedan Golder etablerade sig i Sverige 1984 erbjuder vi miljö- och geotekniska tjänster till en bred grupp av nationella och internationella kunder.  Vårt tekniska kunnande och vår erfarenhet, i kombination med vårt engagemang och kreativa lösningar är hörnstenarna för vårt arbete. 

Vi hjälper våra kunder med innovativa, pålitliga och kostnadseffektiva lösningar. Vi agerar med en stark integritet och med omsorg för hur vår rådgivning påverkar miljön. Vi uppskattar och respekterar värdet av en mångfasetterad bakgrund, erfarenhet och personlighet hos våra medarbetare och i samarbetet med våra kunder.

Vi är stolta över att vara en personalägd koncern med en unik kultur och ett starkt engagemang i vårt arbete, där vi eftersträvar varaktiga kundrelationer med fokus på ständig förbättring av våra tjänster och vår effektivitet. Golders medarbetare arbetar aktivt med att förstå kundernas behov och den specifika miljön i vilken de verkar för att åstadkomma tekniskt sunda och kostnadseffektiva lösningar. Vi kan på så sätt hjälpa våra kunder att nå sina kort- och långsiktiga finansiella, sociala och miljömässiga mål.

Vi utför bland annat miljöteknisk undersökning från våra kontor i Göteborg, Luleå och Stockholm. Läs mer om våra tjänster, de områden vi jobbar inom, var vi har kontor, de projekt vi har medverkat i och om karriärmöjligheterna hos oss.

Detta är Golder.
Ingenjörskonst för en hållbar samhällsutveckling.